tisdag 13 augusti 2013

"Nu räcker det. Nu får ni göra något annat"

Rubriken är ett citat från avslutningen av dagens sommarprat. Hade tänkt skippa det men satte på det lite i bakgrunden medan jag lagade middag. Det var så roligt! Och så fyndigt! Jag tänker lyssna på det igen, någon annan kväll när jag är på bättre humör för idag har jag varit arg hela dagen och för en gångs skull har jag inte tagit ut den ilskan på någon oskyldig (maken) utan på just de som gjort mej arg. Det kändes ovant och ganska härligt. Ja, jag vet inte jag men jag tror att det här med att vara trettioett på väg mot fyrtio, det är en spännande tid.


6 kommentarer:

Monica sa...

Lyssnade nu ikväll, tänkte också den första kvarten att kanske jag ska göra något annat men lyssnade och glad för det! Och man måste vara rätt aktiv lyssnare för att "höra" vad han säger, tyckte det var jättebra och roligt dessutom, underfundig humor och intressant musik. Och mycket intressanta iakttagelser om självaste livet.

Steel City Anna sa...

Det om pendeltåget tänkte jag att du kände igen dej i :)

Monica sa...

Anna, exakt, skrattade och tänkte nu på far din när han ska göra sitt byte i Älvsjö. För att komplettera biljetten, och få en papperslapp som han noga måste hålla reda på, de har sagt så att det blir det bästa. Det var så krångliga regler så nästan jag inte fattade som ändå är superintelligent:-).
Han kom ut från pressbyrån och frågade mig innan betalning, sedan in igen och de kunde inte riktigt förklara själva. Det blir länsbyte och det blir det till Gnesta t ex, Södermanlands, men detta blir Upplands, och det var olika regler och de visste inte detaljerna själva. I "luckan" visste de noll.
Nu ska han åka till Arlanda först fast han inte alls ska dit:-), förstår precis när Sami satt där och blev orolig om biljetten var giltig. Man vet ju aldrig strafflängden, kanske blir värre än vid smygfotografering;-)

Steel City Anna sa...

Mamma: ja man kan ju bli avslängd bara också. Hoppas de aldrig inför några sånna konstigheter här.

annannan sa...

Vem?

Steel City Anna sa...

Annannan: Sami Said, jag tror du skulle gilla det. Berätta gärna vad du tyckte om du lyssnar :)