onsdag 14 augusti 2013

Our new local

Den här puben är en av de som ligger närmast oss. Kanske blir den vår nya "local". Den ser iallafall väldigt mysig ut. Live-musik verkar det vara då och då också.


7 kommentarer:

Monica sa...

Oj vad fin! Den kommer passa mig precis och min espresso;-), tänk om det fanns något sådant här, något trevligt och trivsamt, fast vårt kafé har fått ny ägare så ska väl titta in en dag. Nu berättar Mrs M att det finns orsaker till dessa ständiga ägarbyten, mycket konstigheter finns som vi inte känner till. Vi som bara jobbar på och betalar nästan halva lönen i skatt.

Monica sa...

Och systemet är väldigt abstrakt, ingen vet vad som finns på reskassan, det ska larma i lilla apparaten men det fungerar inte som det ska. Systemet är uppbyggt av någon som gör allt lika varje dag, för då fungerar det, för dem som dag ut och dag in åker till samma arbetsställe i 40 år och aldrig någon annanstans:-). Och för dem som aldrig åker kommunalt, finns ju många i Stockholm som aldrig åkt pendeltåg t ex. Nu föreslog personal att om man ska åka över alla zoner kanske det är bäst att leka turist för en dag men länsbyte dessutom blev för mycket även för denna kassapersonal:-) turisterna ska hålla sig på ett ställe helst:-)

Turtlan sa...

Så kul det skulle vara med en "local" även här. Slinka in när humöret är så.

Det närmaste man kan hitta här är väl pizzerian som finns runt hörnet här liksom på andra ställen i Sverige. Men det är ju inte samma sak!!!

Jani sa...

Den ser ju helskön ut, nog kan man sitta där o ta nån bira.

Steel City Anna sa...

Mamma: vi får prova den. Vi behöver inte ens åka buss, bara promenera ett par minuter :)

Turtlan: pizzerian är verkligen Sveriges pub. Men inte lika mysigt kanske. Fast jag saknar pizzan :)

Jani: jag tycker den ser genuin och trevlig ut, inte nån i raden av Weatherspoons som jag förvisso också tycker om men de har ingen riktig själ :)

Monica sa...

Ja jag kommenterade här om fortsättningen av resebestyren men det fattade du:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: jag fattar allting;)