tisdag 6 april 2010

Lite äckligt, nästan

När man får en sånhär stor mängd mat hemlevererad och dumpad på golvet så är det till att man blir lite äcklad över se själv och det västerländska livet. Bekvämt på ett lite snuskigt sätt, nästan. Lättja och frosseri, två dödssynder i en. Det skulle känts bättre om jag iallafall burit matkassarna själv. Jag får lite lust att gå ut och skjuta en älg och plocka bär. Det var bättre förr.

2 kommentarer:

Nanna sa...

Hallå Anna!
En stor hög indeed. Men så måste du också ha många grejor för att kunna laga hemlagat och ta med till jobbet för att imponera på arbetskompisarna...oops - en till dödsynd?? Högmod?? Nääe, jag bara skoja vet du... ;-) Jag tycker inte att det var så farligt, tänk bara när man varit och storhandlat på riktigt...tänk bara på Gekås i Ullared - där kan vi snacka överflöd! Kramar!

Isabell sa...

Na, gjorde inte all mat sjalv, bara carrots cakes and banana pudding. Ar inte sa himla bra pa riktig mat, men efterratter kan jag. Inte undra pa att man lagt pa sig lite.

Stryka klader har jag da ingen lust med alls. Ar det skrynkligt sa far det vara det. Nar jag ryker in sa maste jag stryka min uniform varje dag, ser inte fram emot det.