fredag 26 augusti 2011

Uppmuntringspresent till mej själv

Löven gulnar. Jobbet blir stressigare och stressigare. Jag har två ynka semesterveckor kvar som ska försöka strecka sej iallafall till att få julafton ledig och kanske en liten resa nånstans i november när det är som gräsligast. Molnen är tunga och sommaren är slut. Vad ska man göra för att muntra upp sej själv? Man tittar på de nya höstiga skorna såklart. Och så tänker man att alla de där extra jourpassen jag jobbat på sistone, det räcker till två finfina par skor. Jag slår till. Och blir synnerligen nöjd. Billigare än att gå till psykologen.


4 kommentarer:

Monica sa...

Åh så fina, de översta hade jag nåt liknande från 60-talet:-), de fanns kvar i sin originalkartong hemma hos mamma när vi städade ur allt. Hela människan blev glada som fick dem av mig, äkta vintage och de kunde sälja till bra pris:-).

Ja bättre än psykolog;-) att ta hand om sig själv och unna sig nåt upppiggande, blir mycket pengar över om man hittar sina egna metoder. Så man kan vara generös både mot sig själv och medmänniskor sedan:-).

Trillingnöten sa...

Vilken god ide´! Jag måste någ passa på att göra så jag med :) Och så fyller jag ju år till på köpet. Värt ett par extra skor till. Två par alltså! Livet leker!

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: Jag älskar dom, lite retro men moderna på samma gång, och bekväma. Tyckte det var så roligt med herrskor fast i lack och med klack, kul kontrast. Man kan aldrig få för många skor :)

Mamma: De översta hade jag på mej ikväll, de är himla fina tycker jag!

Monica sa...

Väldigt fina, du hittar alltid snitsiga skor:-) men sommarskorna jag köpte i svart lack hos dig de är bara så otroligt sköna, vilken tur jag såg dem, fanns bara ett enda par och i str 37:-)