onsdag 20 april 2011

Dansbandsryssland?

Efter att ha sett det forsta programmet pa Svt om de andra bidragen i Eurovision kanner jag mej ganska nojd med "Popular" iallafall. Ryssland har en underlig dansbandslat, fast det heter att de "satsat stort". Finland skickar en snall trubadur som dopt sej efter Astrid Lindgrens luffare i Rasmus pa luffen. Turkiet skickar den vanliga schlagerrocken.

Fast Norge, Norge har en riktigt bra lat. De kan nog vinna igen.

6 kommentarer:

Nanna sa...

Jag tycker om Finlands bidrag är bra och så gillar jag Serbiens, trots att det blir lite plastigt ibland. Dessutom har jag andra favoriter i nästa sjok av bidrag till semi 1. Maltas är glad och har en lätt surrealistisk video. Och så gillar jag Ungerns bidrag, trots att tjejen inte verkar så bra på det här med att visa "äkta" känsla i videon. Men låten sitter som en smäck tycker jag. Många dåliga låtar i årets line-up tycker jag - vad tycker du? Eller ska du portionera ut hur du tänker?

Trillingnöten sa...

Har de börjat med programmen nu?? Det måste jag kolla på play! Tack för tipset. Dansband? Återkommer imogon bitti när jag sett programmet!

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: Jajamän, programmen började igår, mycket roligt :)

Nanna: Jag har redan en klar favorit med Norges bidrag, sen ska jag lyssna lite mer eftersom tänkte jag, jag brukar andra uppfattning när jag hört låtarna ett par gånger ... Jag tycker Spaniens låt ar ganska bra, men mycket dåliga låtar som inte ens är kul liksom. Spännande är det hursomhelst :)

Steel City Anna sa...

Har googlat lite och det är flera svenskar som skrivit Rysslands låt så det förklarar en del av dansbandssoundet :)

Trillingnöten sa...

Ja, lite dansband kanske över Ryssland, inte så mycket som jag trodde :) Norges bidrag är bäst so far. Dottern for upp ur soffan och dansade med en gång :) Jag med för den delen. Serbien helt okej. Finland också...Kanske Schweiz. Spännande!

Steel City Anna sa...

Haha, nej det är lite hippare kanske en det ordinarie dansbandet :)

Island har en riktigt dansbandslåt också!