lördag 16 april 2011

Snart påsk

Jag putsar och fejar, fixar och donar. Vattnar blommor och duschar dem och norpar bort blad. Den här busken har plötsligt fått en massa lila knoppar som den inte hade förra året. Jag har ingen aning om vad det är för en växt.Påskpyntar lite grand. Och knaprar på det jättestora chokladägget ... Pappersägg fulla av smågodis, det är inte the English way. Det blir lite enahanda med all choklad tycker jag. Ikväll ska jag på fransk afton hos en vän. Det ska bli kul! Jag är hemskt glad att ha engelska kompisar som inte alltid går till puben, utan vågar bjuda hem folk - jag tyckte det var en ganska stor skillnad mot Sverige när jag flyttade hit.

Tills dess skall här strykas kläder!

4 kommentarer:

Monica sa...

Tänk att jag ägnat mig åt samma saker:-) och sen gått och knaprat lite på det från godisskålen:-), undrar vad det är för blomma eller buske?

Trillingnöten sa...

Ja, påsken tycker jag är en bra start på våren. Dock ska påsken ligga i början av april nästa år, kanske lite tidigt för den äkta vårkänslan! Fransk afton minsann! Hur var den?

Steel City Anna sa...

Den franska aftonen var väldigt trevlig :) Hemgjord trerättersmiddag, grönsaksquiche till förrätt, sen boeuf bourguignon med potatisgratäng och choklad till efterrätt ... mmm :)

Monica sa...

Åh så gott! Härligt!