fredag 8 april 2011

Sommar!

Kortbyxor, barfota i skorna, tunn kofta, ingen jacka, ett glas vin på balkongen, grannarnas sorl, oset av förbjudna utegrillar, över 20 grader strålande himmel och sol - nu börjar livet igen! Ja, så känns det verkligen. Prick klockan fem springer jag nerför trapporna ut från kontoret - "Health and Saftey" - ropar min kollega som vet att jag hatar sånt där trams kring health and safety, ja sånt där att man inte får springa i trapporna, jag hoppar ut, jag skuttar hem och slänger mej i solstolen.

Jag är inte en sån där som blir deprimerad på våren, jag blir en yster kalv.

7 kommentarer:

Elisabet. sa...

Det låter som bäst det! Här utlovas solsken i helgen och jag är fri ..-))

Steel City Anna sa...

Ja, visst är det skönt!

Monica sa...

Ljuvligare än ljuvligast:-) åh så skönt med den värmen och allt vackert! Vi får se vad det kan bli i barndomslandet ditt i helgen:-) just nu sover en utslagen hjältinna, båda har vi träffat ikväll men det var den äldre som skulle stanna över helgen. Deklarationen har gåtts igenom;-) och en bakelse intagits även denna kväll på café innan helgens barnbestyr. Tittat i dagboken och 6 april förra året reste jag till dig:-). Ska försöka vara lite ystra vi också i helgen;-), börjar ju med cirkus kl 10...

Monica sa...

Låter som ljuvlig musik:-)

Monica sa...

Förra året reste jag till dig 6 april, läste om allt nyss i dagboken:-).(Skrev en längre kommentar men det ser ut som den försvann).

Trillingnöten sa...

Livet börjar igen! Det stämmer. Våren ger nytt liv och man ser på alla man möter hur glada de är. Fantastiskt!

Steel City Anna sa...

Efter en hård vinter med engelska mått mätt (vi hade minusgrader och snö i kanske en vecka ;) så är det extra roligt att våren kommer så tidigt och med en sån kraft! Folk liksom tinar upp, helt klart.