lördag 2 april 2011

Sol vid kanalen

Idag, idag kom inte bara solen utan värmen också. (Hur gulligt är det inte att få ett färgglatt paraply och pralin till, bara sådär?)

Efter att ha uträttat diverse ärenden och avnjutit cheesecake på favoritfiket gick jag ner till kanalområdet Victoria Quays där det i solen var så skönt att jag kunde ta av mej jackan och bara sitta en lång stund. Jag fick en liten aning färg i ansiktet. Det kändes nästan som att kliva in i en annan tidszon i ett annat land att sitta där vid vattnet i tystnaden. Det där suget att känna saltvattnet vid Nybrokajen och äta kulglass finns där ändå, men mättades något.Några vårvintrar sen (i mars) var jag också nere vid kanalen och fotade, men då såg det ut så här, med is och kyla i luften.

5 kommentarer:

Monica sa...

Ljuvligt med vårvärme och den saknar vi här...Pohlmans prognoser är mer med verkligheten överensstämmande men de på TV är helt åt skogen och kvällstidningarnas, de sistnämnda två går din far efter och blir hemskt besviken;-)

Steel City Anna sa...

Ni kan väl flytta till södra Sverige iallafall :)

Monica sa...

Ja vi upplever stockholmsvädret som väldigt konstigt numera, ingen ordning alls, men södra Sverige, vet inte, väntar till England;-)

Trillingnöten sa...

Helt underbart! Och jag älskade paraplyerna på fikat! Uppiggande :)

Steel City Anna sa...

Jag blev barnsligt glad för paraplyet :)