tisdag 5 april 2011

Eftermiddag

Jobbade bara halvdag idag. Sånt är skönt, nästan som en present. Jag kommer på mej sjäv med att tycka om att åka buss och titta ut genom fönstret aktivt, snarare än att tänka på jobbet. Hela tiden tänker jag att de nya löven på träden, deras intensiva nästan självlysande ljusgröna färg mot den regntunga blågråhimlen är synnerligen snyggt. Ingenting mer, tänker jag på.Nu - ingenting särskilt, titta på tulpanerna som blivit vilda och spretiga i den förut så smala och krispiga buketten, lösa Suduko, äta gårdagens smulpaj med vinbär, björnbär, äpple och plommon och dricka en kopiös mängd kaffe. Dessutom har jag fått en ny tanttidning och tittat på Efter Tio, som var himla bra idag. Det är ungefär tjugofyratusenfyrahundranittioåtta dagar kvar till pensionen.

7 kommentarer:

cissi sa...

Trevligt att kolla din blogg från Sheffield. Jag passerade via "nästa blogg" på blogspot, och stannade till en stund.
Blogga gott!

Steel City Anna sa...

Vad roligt, jag klickar också på "nästa blogg" ibland och då kan man hamna lite varstans :)

Monica sa...

Skön eftermiddag du fick. Håller också på att räkna ut hur långt det är till pensionen, gör en budget för livet och det blir nog bra:-), kollar mycket också om andra boenden. Tryggast är väl att ha det vi har men lite mer spänning och omväxling kan också vara kul;-). Blir roligt att "se" vårt land igen. Och lite mer rundresande i England ser jag framemot, mycket:-)!

Steel City Anna sa...

Mamma: Det här tycker jag att vi gör i sommar: http://www.edinburgh.org/72_hours/

Monica sa...

Ja det där ser jättetrevligt ut, det gör vi och så bokar du hotell, sånt är du väldigt bra på.

Trillingnöten sa...

Jag gillar också såna där halva dagar som man får helt aproppå :) Dagen känns så lång och man hinner med så mycket! Som en present är det minsann!

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: Absolut, borde hända oftare :)