torsdag 19 juli 2018

Medborgarplatsen

Såg fint ut i den lilla parken med bokhyllor och böcker. Och så mycket te som det fanns i The English Shop finns det nästan inte ens i England!




6 kommentarer:

Unknown sa...

Vi har den engelska butiken hos oss också, jag tycker man kan hitta en hel del där. Sist köpte jag goda engelska julkakor, ingefärsdricka, och Taylor´s Yorkshire-tea som man helst ska dricka med kondenserad mjölk för att smaka riktigt engelskt. Mycket annat finns där som är traditionellt engelskt. Roligt att gå dit ibland.

Steel City Anna sa...

Nilla: åh, det där om Yorkshire tea med kondenserad mjölk har jag missat! Det är en kul affär.

Unknown sa...

Det smakar kossor och lantliv med det där Yorkshire-teet. Jag tyckte det var litet avbräck från det "finare" te man drack!! - Var nog populärt under 2-a världskriget. Många engelsmän, ssk de runt London rynkar nog kanske lite på näsan, men jag tycker faktiskt det är gott, kanske för att jag normalt dricker kaffe.

Steel City Anna sa...

Nilla: det teet som är på bilden drack jag ibland men tyckte inte det var så gott. Gav det ofta som present i Sverige för att asken är så fin :) jag gillar engelskt te men man måste ha mjölk i. Hade inte hört om kondenserad mjölk. Det får jag prova :)

FREEDOMtravel sa...

Där har jag kikat någon gång. Jag jobbade vid Medis i sex år :)

Steel City Anna sa...

Freedomtravel: det är kul att kolla där! Jag gjorde det ibland innan jag flyttade också. Men nu är det roligare :)