fredag 12 september 2014

Chatsworth Park

Det är underbart att promenera här på Chatsworths ägor. Hjortar, får och majestätiska vyer. Det finns massor av vandringsvägar öppna för allmänheten, året om. I söta små byar kan man dricka te när man behöver en paus. Eller äta lunch i det gamla stallet vid Chatsworth House.
Chatsworth House
The Hunting Tower, byggt 1582

The Emperor Fountain



Paine's Bridge

Så vackra djur.






Fåren är så roliga när de korsar vägen. Rätt ofta får de för sej det också.



Queen Mary's Bower, om detta kan man läsa här

4 kommentarer:

Monica sa...

Så otroligt vackert! Och broar älskar jag, det är något speciellt med dem och så vackra de gamla som många åkt och vandrat på, väg som bär.

Ja de där fåren är så roliga, att de har så grönt där de står och så att de tittar över vägen och undrar om de inte ska byta sida och gå där ett tag och sedan tillbaka igen. Och kollar tryggt bilarna som rullar emot dem och sedan går:-)

Carin sa...

Fler fina bilder av ett jättefint ställe. Hur ofta gör du utflykter runt om i nejden? Du har så många fina inlägg.

Steel City Anna sa...

Carin: tack! Chatsworth är ett av världens bästa utflyktsmål tycker jag. Och man behöver inte besöka själva slottet varje gång utan det går ju bra att gå en lång vandring också runt på ägorna. Jag åker ut till Peak District så ofta jag kan, minst en gång i veckan, helst fler :)

Steel City Anna sa...

Mamma: finns en liten slingrig väg också från jobbet ut till peak district, där har fåren milsvida hedar men de ligger ofta precis vid vägen eller på den :)