fredag 25 juli 2014

Den sjunde bröllopsdagen

Idag är det sju år sedan vi gifte oss. Jag skulle vilja säga att man struntar i små saker som karlstrumpor på vardagsrumsgolvet och fokuserar på de stora viktiga sakerna i livet efter sju år, men så är det inte. Det är fortfarande irriterande. Men fullt hanterbart.

Den sjunde bröllopsdagens tema är tydligen ylle eller koppar. Det blir väl att åka ut och titta på lite får, kan jag tro. Katten ska få extra lyxig seniormat från djuraffären - lamm i sås för att anknyta till ylletemat - till frukost.





2 kommentarer:

Monica sa...

Grattis till er båda! När det gäller strumpor på golvet blir jag fortfarande efter 33 år lite trött på dem och säger fortfarande till:-), de ska ju direkt i tvättkorgen och de säger jag fortfarande efter 33 år och far din tar fortfarande efter 33 år dem dit då:-).
Annars finns det viktigare att fokusera på kanske men de små sakerna ska man inte negligera;-).

Glad att du tar med söta raraste kissen i firandet och ull är underbart, är det koppar som i metallen annars koppar som i porslin har jag många av:-).

En fin dag önskar vi er efter jobb och annat viktigt men att ni också hinner med att njuta av sommarkvällen, puss och kram från mor och far!

Steel City Anna sa...

Jag skulle tro att det är koppar som i metallen men man kan ju tolka fritt. Kanske fira en gång till med after noon Tea :)