söndag 16 juni 2013

Mycket lugn helg

Mer eller mindre har jag sovit hela helgen. Jag jobbade hela fredagen plus hela fredagnatt och åkte sedan direkt till ögonmottagningen och gjorde ett test jag har skjutit upp ett tag. Jag har varit ganska stressad och nervös inför det där testet eftersom jag redan opererat ögonen en gång och nu på sistone haft ganska mycket ögonvärk - mest när jag hade bihåleinflammation men även en del migränanfall som jag dock började bli osäker på om det verkligen hörde samman med ögonvärken. Men det verkade det alltså göra. Migrän kan jag leva med men synen vill jag behålla så länge det går. Träffade en man i väntrummet som nyligen haft en hjärntumör men som var mest nervös för de här testerna. Ja, allting är relativt som Einstein sa. Jag blev mycket lättad, det är som att man just köpt sej mera tid, och jag tror att lättnaden gjorde att jag plötsligt blev så trött och tankarna slutade surra en stund. Jag sov hela dagen, vaknade klockan tio på kvällen, åkte och veckohandlade på Tesco mitt i natten, åt pizza med maken och kollade på Frasier, somnade igen vid ett och vaknade inte förrän en kollega ringde vid tolvtiden och frågade om råd om en sak. Sen åt vi lunch med en gång, jag strök en massa kläder, gick en promenad, åt middag och nu är det dags att sova igen. Jag skulle kunna sova en hel vecka om jag fick.

Men det är mycket nu. Det är alltid mycket men nu är det ännu mer. Jag måste ta vara på min nya tid som jag har fått, göra någonting viktigt med den, inte bara flänga runt. Jag vet inte riktigt vad just nu, men snart så ska jag nog få ordning på min hjärna.

3 kommentarer:

Monica sa...

Älskade Anna♡

Monica sa...

Så skönt du fick sova igen lite, hoppas det kan bli en förändring med normalare arbetsveckor för er alla. Ja vi får tro på det.

Steel City Anna sa...

Mamma: hoppas kan man alltid :)