torsdag 12 januari 2012

Pink love

Den är underbar, min nya stereo. Min rosa stereo. Till mitt rum. Nu spelar jag gamla 60-talshits och dansar twist med stängd dörr. Ungefär som Lillasyster Ko-kvinna. Kor har jag inga, och jobbiga släktingar ödslar jag ingen längre tid på, men väl ett äktenskap och ett jobb att twista i, det har jag. Nu känner jag mej ung på nytt, som första året på gymnasiet när jag envisades med att lyssna på Vinyl 107 och missade det mesta av min samtid. Det var en härlig tid.

5 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vilken härlig färgklick i vardagen tycker jag!! Och får vara ung på nytt! Det är ju lite gudomligt. Vi som är så "gamla". HAHA! (fasiken, höll på att skriva Hagga! DET hade väl sett ut det!)

Monica sa...

*skratt*, ljuvligt! Vilken färg! och jag har dansat som lillasyster kokvinna hur många gånger som helst;-). När vi gick alla danskurser så blev ALLA uppmanade att dansa hemma, träna på stegen och turerna, annars klarade vi inte nästa lektion. Och det var inte just att vi skulle dansa som par utan nöta in stegen med en stol som stod som den skulle, det gjorde kanske inte partnern;-). Ja danskurserna tänkte jag på häromdagen, vilken motion! Och blev lite intresserad igen när jag såg man kan gå Let´s dance med alla danser som ingår i det men det verkade rätt svårt. Let´s dance:-)))

Monica sa...

Det spritter i benen på dina föräldrar som dansade fram till kaffebryggaren;-)))

Monica sa...

Hoppas det blev roliga lektioner ikväll med dina studenter, de verkar duktiga och jag är lite fascinerad av folk som går in för svenska språket så och lär så fort.

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: Hagga är att ta i kanske, men rätt gammal känner jag mej :)

Mamma: Visst är den fin! :)