tisdag 17 januari 2012

Blue blue blue skies

Himlen är så vacker nu när det är kallt och klart väder med strålande sol. Runt lunchtid skarpa djupblå färger och på eftermiddagen milt rosa, ljusgul, mintgrön, lavendel, isblå. Moln som är mjukare än ulltussar. Ljuset är på väg tillbaka.








5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Underbart! Vilka vackra bilder och så härligt januariväder ni verkar ha!
:-)

Steel City Anna sa...

Det har varit några riktigt fina dagar! Till helgen ska det tydligen bli milt igen ...

Monica sa...

Otroligt vackra bilder! Det är bra mycket bättre klimat i England än i Sverige har vi diskuterat far din och jag. I ett ständigt varmt land skulle jag aldrig vilja bo men i ett land där det är mildare än i Sverige. Tittar vi på regnmängder så är det värre här fast man talar mycket om England i det avseendet, den långa våren är ljuvlig likaså hösten, sensommaren har en värmebölja och vintern kort och mild men kan vara vit någon dag då och då, precis lagom;-). Och solen värmer t o m i november-januari lite grann. Vi har mer sjöar men många går ändå inte att bada i, mer fri natur men jag gillar parker mer med lite normalt folk i och vackra blommor och alla caféer:-).

Steel City Anna sa...

Mamma: Och så finns det inga mygg! :)

Monica sa...

Just det, inga mygg och inga fästingar:-) och de stora feta huggormarna är jag gärna utan med! Jag som trott det bara var snokar som simmade i sjön men nu vet jag bättre och svårt hinna se skillnad i vattnet och huggormar kan dessutom vara enfärgade, mycket har jag lärt om naturen sen jag flyttade till storstan;-) och de största är giftigast, fick lära oss tvärtom som barn. Hu så mycket hemskt det blev att tänka på i denna kommentar:-)