torsdag 4 mars 2010

Knähundar?

Gissa vem som ser fram emot den här debatten ikväll:



Kan bli intressant.

4 kommentarer:

mamma sa...

Blir nog riktigt intressant:-) Här är ett möte avverkat inte av denna världen och jag bad en bön innan att jag skulle vara sansad tillräckligt och det behövdes kan jag säga:-) Men vad energi det tar och så fullkomligt inkompetenta människor det finns, korkade rent ut sagt men som tyvärr har makt. Och folk gråter och då blir de helt handfallna så det får jag ta hand om, borde jag inte men det är den empatiska sidan som trycker på, man måste ju ändå handla som en människa. Puh och hu. Imorgon är det fredag, ska försöka göra nåt trevligt. Är du ledig så du och M kan hitta på något roligt på kvällen?

mamma sa...

Å när jag då kopplar på TVn för att se debatt kommer jag in på älskade underbare Sverker, nu testar han amningsbehåar, det är obetalbart, vilken karl:-) puss

mamma sa...

Ja vad är de till för? Tycker som Aro att deras roll ska vara tydligare om vi nu ska ha dem eller inte....som Schyman sa, de har ju sina stamtavlor ändå:-) fast är det så mycket till stamtavla;-)? vi har väl fina stamtavlor allihop:-)

Sedan är kungahusen ute i Europa öppnare och bjuder mer på sig själva, som Charles när han klev omkring i översvämningarna i Sheffield och pratade med tanter som ryckte honom i ärmen:-) Och var riktigt bekymrad över situationen och svarade alla, här skulle "secret service" rycka in och knuffa undan folk direkt.

mamma sa...

Ja det var bra, hon finner sig och uttrycker ofta tror jag det hon menar, och är klar och tydlig också till skillnad från många som rör ihop allt.