torsdag 18 mars 2010

ASDA

Jag har en förkärlek till stora varuhus. IKEA, Ica Maxi, DOMUS i Tumba, redan som liten älskade jag att åka till OBS Stormarknad. Och Galne Gunnar! Här har jag nu Sainsbury's och ASDA (ASDA är ett gammat brittiskt företag som på sistone gått ihop med jätteamerikanen Walmart). Jag tillhör det som nog är en liten kategori människor som blir avslappnad i stark belysning och enorma lokaler fulla av mat och saker. En finfin liten utflykt är det, på ASDA kan man dessutom äta relativt god mat löjligt billigt innan man sätter igång med shoppandet. Blev mycket nöjd med skjortan, Alice i Underlandet tröjan och Dolly Parton CDn. Jag hade på mej Alice-tröjan ute på puben och fick många kommentarer och frågor vart jag hade hittat den. Ingen trodde mej när jag sa ASDA.

3 kommentarer:

mamma sa...

ASDA nästa;-) så de gått ihop med Walmart? Det stod om Walmartaffärsfamiljen nyligen, de var med på listan om världens rikaste efter Bill Gate, alla familjemedlemmarna uppräknade efter varandra och sedan kom Kamprad och Stefan Persson;-)

Fin T-shirt, kan jag köpa som present till Hanna t ex.

Siv och jag hittade ett nytt café igår som låg intill Berry, och på Berry känner Siv ägaren som startade det för 6 år sen så vi blev kvar där en stund, (och köpte väldoftande tvålar;-) Det är den enda Berrybutiken i stan, trodde det fanns fler. Annars var det rätt trist, Åhléns blir bara sämre, inget kul alls att se där, men vi tittade lite i småaffärer och så var det agitationsmöten på Segels torg som dånade över hela stan, vi glömde vårblommorna på Hötorget så jag köpte hemma sedan.
Siv föll i trans över smycket jag hade från Atkinsons så nu ska jag köpa ett till henne nästa gång:-)

Karin sa...

Jag alskar ocksa Asda, tack for att du belyser deras fortrafflighet!
det ar nagot med hur deras 7pence chocolate bars och 28 pence salad cheese smakar 10,000 ganger battre an dyrare varianter som gor att man bara aaaalskar asda.

hemma hos mej i WALthamstow heter stormarknadshuset WalMart :) fyndigt fyndigt.

Isabell sa...

Alaskar Walmart. Dar inhandlar jag nog mesta dels av mina trojor och andra klader. Vi storhandlar aven maten dar. Allt ar oftast billigt och bra och de har allt man behover. Om man skulle gifta sig igen da kanske man borde flirta in sig hos walmart familjen...