lördag 27 mars 2010

Lushlyx


Inte sen jag var tonåring har jag bemödat mej med att köpa nåt från tvålaffären Lush. Mest får jag migrän när jag går in där av alla lukter. Men nu har jag hittat den ultimata badbomben - vanilj, med äkta vaniljstång. Åååh, jag kände mej nästan precis som en Hollywoodfru. Because I'm worth it, som man säger.

3 kommentarer:

mamma sa...

Den har jag missat, låter härligt med vanilj! Men idag gjordes ett och annat fynd i metropolen Södertälje, var trevligt och så lugnt mot stan. Och så satt det fjädrar i alla träd:-) Fikade på café Tratten som var sig likt men Vendela Hebbe är stängt för renovering. Träffade en Uppsalakompis jag inte sett på 32 år!
Hon kom fram och sa: "visst är du ...... o s v. Hon flyttade till Öland och sedan Kalmar men bor nu inte så långt från oss men är på väg utomlands. Nu tänkte vi ses igen. Konstig känsla om man tänker efter men det ska man nog inte göra för mycket:-) Som om alla år plötsligt försvann. Hon var sig väldigt lik när vi började prata, glad och skojig, vi mindes allt:-)

h-lady sa...

Lush finns på postorder... bra när man inte kan gå in... som jag! (och du)Underlättat mitt liv betydligt! *ler*

mamma sa...

Spännande, undrar vad det kan vara?
Något annat, har studerat väskorna Vickan och Madde släpar på som kostar 120000 styck!!!!!Tycker förstås min är mycket finare som jag fick av dig från TKMaxx:-)Den är otroligt snygg min Aurielle! Puss