torsdag 26 maj 2016

Min trädgård i maj

Lysande röda blad på min fina buske med de vita klockorna (japansk buskrosling), vit kungsängslilja som av någon anledning kommer senare än den lila, och en liten kisse som funderar på att gå in och hälsa på.



Osäker på vad detta är faktiskt ...



8 kommentarer:

Monica sa...

Så fint du har! Fina blommor och kul med den vita kungsängsliljan, tulpanerna är så fina också och herr kisse som gärna hälsar på er, han väntar troget, lite kul det med. Han verkar få mat i sitt hem ändå men saknar trevligt sällskap:-). Och det är en rikedom med en egen trädgård, så roligt att ni har det.

Annika sa...

Du har en mysig och fin trädgård. Set ut att vara hög mysfaktor där. BRA!!
Så vackra blommor och söt katt därtill.

Steel City Anna sa...

Mamma: han kommer och halsar pa varje dag minst en gang :) nu har han fullt upp med att spana pa koltrastarna i busken sa man kan ha dorren oppen en stund utan att han rusar in. Den japanska busken tycker jag verkligen om, sa vacker!

Steel City Anna sa...

Annika: tack! Jag tycker mycket om min tradgard, och om katten ocksa :) det ar en himla kattvanlig gata jag bor pa :) det var det forsta min granne fragade nar vi flyttade in, om vi var 'cat people' och drog en lattnadens suck :)

Har forresten lyssnat pa Scott nu i GG! Jattekul intervju. Sa himla spannande med nya avsnitten!

Elisabet. sa...

Och träskor, om jag ser rätt :)

Steel City Anna sa...

Elisabet: ja, traskorna kopte jag i Sverige forra aret :)

Anne-Marie sa...

Mysig trädgård med många fina blommor. :)
Kissen ser litet undrande ut. Kom den in?

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: tack! Hoppas på att fixa mer blommor snart. Den kom in en sväng, jag har inget emot om den nosar runt lite i uterummet men där tar det stopp :)