fredag 7 februari 2014

En underbar vanlig dag

En nästan ledig dag. Men hade jag inte jobbat i ottan hade jag heller aldrig gått på långpromenad i morgonsolen. Och tänk då, vad jag hade missat! Massor av vårtecken. Solstrålar som nådde ända fram till kinden. Koltrastar som sjöng och bäcken som porlade. Det kändes som den allra första vårdagen.6 kommentarer:

Monica sa...

Åh så helt ljuvligt och jag blir alldeles varm i hjärtat för din skull:-), puss och vilka underbara foton!

Steel City Anna sa...

Mamma: och så fort det går när det väl börjar, förra veckan fanns bara snödroppar, nu gulsippa, första rhododendron och till och med en ros!

Monica sa...

Det är ljuvligt och vackert, far din tittat på fotona och har svårt att förstå att det kan vara sådan skillnad så det kanske blir ett hus där snart;-). Här ringde han på mig, det var sånt liv i gallerian så jag hörde inte, han skulle tala om att han var vid bilen utanför och att det nu regnsnöade stora flak vågrätt som blåste i ansiktet och vatten överallt, det var så hemskt så vi skrattade och skönt att komma in sen.

Steel City Anna sa...

Hoppas bara att det inte blir kallare. Men det verkar hålla sej runt 8 grader och nollgradigt på nätterna.

Saltistjejen sa...

Så underbart väder ni verkar ha. Här är fortfarande kallt och ikväll väntas nästa snö dra in här över NYC området.... Suck! Jag är verkligen färdig för våren snart känner jag....
KRAM!

Steel City Anna sa...

Saltistjejen: jag har valt en bra plats att bo på mellan bergen långt från havet, så stormar och snö har vi sluppit hittills iallafall och våren har kommit riktigt långt. Hoppas bara det inte fryser till nu, vore synd på alla blommor. Såg ett helt utslaget körsbärsträd igår.