lördag 1 februari 2014

Back to the roots

Ännu finns det lite kvar av IKEA-sillen. Lite trevlig känsla att äta sill såhär till vardags. Känns som att få kontakt med sina urfäder.

Lyxar till det med stekt havsaborre också
Gott, nyttigt och ekonomiskt

2 kommentarer:

Monica sa...

Havsaborre är gott. På Spåret var tre engelska namn på fisk igår och det ena laget kunde inte ens herring, Elisabet Höglund och jag däremot kunde alla:-). Det är semifinal så det är proffsen kvar, nu går hon till final med Jesper, det var kul tycker jag för jag anade en viss arrogans i tonen mot henne, subtilt men jag hör sån´t och sedan ändrades tonen när det andra laget mer var så: åh jag vet, men kommer inte på det, men åh det visste jag, EH säger inte så. Fast Jesper var lite tramsig men hon klarade det galant också. Allt detta tänkte jag på när jag såg din fisk:-), puss och kram

Steel City Anna sa...

Mamma: Ja det är fantastiskt ;)