torsdag 23 januari 2014

Svt

Svt har gjort det igen, förgyllt min kväll med flera bra program. Tittar ikapp Pappas Pengar, och avsnitt nummer 4 är verkligen roligt, man anar inspiration från en viss familj vars efternamn börjar på B.


Jills veranda var ett fint program med intressanta människor, historia och fantastiskt bra musik. Ser fram emot nästa avsnitt.


Och Sapmi sessions var riktigt bra, och vilken fin låt det blev!

6 kommentarer:

Monica sa...

De har jag missat allihop:-), glad du tipsar oss gamlingar så vi har lite koll;-). Ikväll är Marcus Birro och Ann Heberlein i Debatt, låter intressant. Och Mia på Grötö har många intressanta och lite ovanliga kanske, gäster i denna omgång med början den 29 januari i fyran, det kunde du inte se kanske? Jag brukar titta lite i efterhand på program om det verkat bra:-), är bara stjärnorna som ska få min tid direkt på lördag, ska bli kul att se.

Steel City Anna sa...

Det verkar intressant, Debatt är ganska ojämnt tycker jag men ibland är det bra. Vilken kanal går Mia i?

Så måste jag ju titta på Belinda också trots allt :)

Monica sa...

Mia på Grötö började igår onsdag 22 januari, i TV4, verkar som det kan ses gratis i 7 dagar, fast stod lite olika, en dag till stod det med på det första programmet, Svt4play, TV4 med tror jag.

Monica sa...

TV4Play i 7 dagar står det och kan ses i hela världen, Mia på Grötö, hon är lite Tabita där också:-), tittat på första men får inte bort reklamen, går inte att spola förbi den här men det är meningen kanske.

Steel City Anna sa...

Mamma: tittat på första avsnittet, reklamen är jobbig och väldigt mycket avbrott tycker jag. Sen tyckte jag de kändes lite stela och pretentiösa allihop så jag lagade mat istället och tittade ibland :)

Monica sa...

Jag gjorde också så, nästa gång kanske lite mer spännande med Carola och Krister Henriksson:-), den tredje minns jag inte. Synd att reklamen är lika lång som programmet, tröttsamt.