måndag 2 december 2013

Första advent

Jobb tidig morgon och sen kväll, men däremellan införskaffades och pyntades julgran, städades och åts en och annan lussebulle från IKEA. Det har varit en trevlig första advent. Nu är julen här!

Dags att börja pynta!




Färdigt!


8 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ombonat och trivsamt verkar ni ha det och granen redan på plats! Var gång jag tänker på ordet "jul", då tänker jag på dig ,-)

Monica sa...

Så fin! Härligt, härligt med allt vackert! Så bra det blev där! Är det en annan liten gran som står i vardagsrummet intill öppna spisen?
Nu är det juligt och vackert, vad du hunnit med, hoppas på en helledig helg för dig att njuta av allt. Ni är ett bra team du och maken att ta vara på tiden tillsammans, det är skönt.

Steel City Anna sa...

Elisabet: ja nu är det jul, det går så fort så man får börja i tid :)

Mamma: jag är glad att jag fick min vilja igenom med plastgranen, så mycket enklare. Den här var fin med snö på. Det är en liten från wilkinsons i vardagsrummet, kom färdig med slinga och allt för 5 pund, nästan så man kan köpa en till alla rum ;)

Monica sa...

Ja gör det, en till alla rum, särskilt gästrummet;-). Och tänkte på riktig gran med er vita ulliga heltäckningsmatta med framtida barr, så bra val även om jag ser att den står i the conservatory men de hade spridits lätt.

Jani sa...

Ni verkar verkligen ha en skön julstämning hos er, fint vart det med pyntet.

Steel City Anna sa...

Jani: tack :) det är så mysigt med granen, mycket svenskt pynt i den :)

Trillingnöten sa...

Vilken fin julgran alltså! Superfin dekorerat!

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: tack :) det är jag som bestämmer över pyntet och det funkar bäst för alla inblandade :)