lördag 31 december 2011

Waiting for tonight

Nyårsklänning med extra mycket glitter är framtagen. Innan det blir dags för iklädning ska potatisgratängen in i ugnen. Och så ska bordet dukas och ett bubbelbad hinnas med. Strax innan tolvslaget blir det en bit eller två av innehållet i denna kartong.
Och maken har köpt riktig champagne, jag hade bara en cava på lager. Hela eftermiddagen har jag sprungit runt på stan, det var otroligt mycket folk men jag gjorde några rea-fynd iallafall. Det slog mej att precis den här skyltningen hade John Lewis förra året också, och precis samma karusell speglade sej i fönstret. Cirkeln är sluten! Adjö, 2011.

4 kommentarer:

Monica sa...

Det var det "värstaste" vad du är tjusig, de båda klänningarna var absolut de snyggaste i stan. Du får gärna maila foton på maken;-). Och ha det underbart trevligt! Puss och kram från mamma och pappa!

Monica sa...

Och många såg "ditt" Sheffield igår och hälsar:-)

Elisabet. sa...

Å, jysses! Så elegant har jag aldrig i hela mitt varit och skulle väl inte klara av det heller ,-)

Tur att vi människor FÅR vara olika.

Det måste vara ..., ja, det måste vara underbart att kunna ta på sig en sån fin klänning och känna att man trivs och är bekväm i den.
Det har jag aldrig gjort.

Steel City Anna sa...

Elisabet: Jag trivs i det mesta, och jag gillar kontraster :) Särskilt förvandling från fleece-pingvinpyjamas till paljetter på bara några minuter :) Hoppas du hade en trevlig nyåsafton!