onsdag 6 september 2017

Trädgårdspromenad

Så fint i trädgårdarna i denna del av stan, alltid, oavsett årstid.






6 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Roligt att promenera i olika kvarter och se hur folk har det i sina trädgårdar. :)
Jag saknar en egen trädgård. Hoppas att det kan bli någon i framtiden.

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: ja, det är ett enkelt nöje :)

Annika sa...

Jättetrevligt att promenera i grannskapet. Älskar det också.
Just nu är vi väldigt lika i naturen, du och jag!! Det ändras sen, so, vi ju bägge vet :-)
Du ha verkligen en fin utsikt från din lgh. Underbart, och i västerläge!!

Monica sa...

Så fint det är! Jag tycker folk här inte har så fint i sina trädgårdar, oklippta häckar, massor med ogräs och rörigt, ja finns fina men många verkar strunta i den helt eller orkar inte.

Tänkte på äldre jag känner sen ungdomen som nu lämnat sina hus för de orkar inte med dem, de har då flyttat till ett område (ny gata) med små bostadsrättsvillor i miljonklassen och med hög hyra, väldigt bråttom att få folk att köpa och flytta in, allt låg på en åker, de hade ogräs inpå sina trappor och fönster, meterhögt, ingen utemiljö var alls klar, såg hemskt ut och jag tyckte synd om folk. Det är så girigt allt, ja jag känner byggmästarna också;-), jag sa vad jag tyckte men det hade ingen annan gjort:-)

Steel City Anna sa...

Annika: hösten kommer här nu med snabba ryck. Men jag försöker hålla kvar sommaren. Mycket som blommar här både i augusti och september. Tack, ja det är en fin utsikt! Älskar att stå och titta ut bara :)

Steel City Anna sa...

Mamma: det är inte riktigt samma hype med trädgårdarna i Sverige tror jag :) är väl mer nån enstaka som får hemmahosreportage i året runt :)