tisdag 12 september 2017

Tips

Kanske mest för utlandssvenskar och då i synnerhet dem i Storbritannien eftersom många som ringer in har erfarenheter just härifrån, men även andra kan nog tycka att detta är ett intressant program!

Jättespännande tyckte jag att det var att lyssna på Karlavagnen, Borta bra men hemma ... Ovant?

4 kommentarer:

Monica sa...

Lyssnade mycket förut, alltid intressant. Startade redan 1993 och har många lyssnare ännu, ja säkert fler idag. Och att kunna lyssna så har vi Mats att tacka för.

Så här nedan står lite av vad Mats sa i en intervju i SvD, min klasskamrat i skolan och fin kompis på fritiden, världens snällaste kille och säkert en av de mest begåvade, han var otroligt duktig och smart men mycket ödmjuk. Senare utvecklade han SR och det blev bra. Är så tragiskt att han gick bort eller före är ett bättre ord, även han detta år. Så sorgset.

Mats Åkerlund, chef för Nya medier på Sveriges Radio. Under hösten hoppas han att sändningarna via nätet kan byggas ut så att man kan höra alla lokalradiostationer via sin dator, oavsett var man är i världen. En intervju i SvD för 12 år sedan och allt byggdes ut alldeles otroligt och blev genomfört. Världens bästa chef fick han som omdöme också.

Steel City Anna sa...

Mamma: det är jag verkligen tacksam för. Att kunna höra sitt språk ute i världen är viktigare än man kan ana.

Annika sa...

Prisa SR Play, säger jag!!
Vilken guldgruva för oss som bor utomlands. HAR så många favoritprogram där som jag lyssnar på varje vecka. Karlavagnen är ett av dem, men också USA-podden, Ring så spelar vi, Språket, Meny, Söndagsmorgan och många fler. PRISA och åter PRISA. Gillar Sveriges Radio så otroligt mkt!!
SÅ tack Mats, säger jag! Läser Monicas kommentar ovan.
Brukar lyssna via mon mobil när jag är ute och går, eller städar. men det går ju bra via datorn också.

Steel City Anna sa...

Annika: precis! Finns massor av fantastiska och välgjorda program.