torsdag 7 september 2017

Hjälp!

Någon annan som har problem att ladda upp bilder till bloggen? Jag försöker och försöker men det står att servern avvisar hela tiden. Så trist. Utan bilder blir bloggen himla tråkig.

Jag kunde igår ladda upp bilder från min laptop men varken igår eller idag funkar det från mobilen. Funderar lite på att starta en ny blogg också. Så får det bli om jag inte kan lösa bildproblemet genast. Men tips och hjälp mottages hemskt gärna!

6 kommentarer:

Annika sa...

Nej, inte via min mac (kollade just, a-OK). Bloggar aldrig via min mobil.
Trist, ibland kan ju blogger spöka. Det kanske är övergående, hoppas det.
Kan du gå via en annan server? Ibland när Safari eventuellt spökar brukar jag jag vi google chrome.
Lycka till!!

Monica sa...

Jag hade problem förut, de kommer och går, och då startade jag en ny blogg som jag aldrig hann använda för det blev okey igen och nu rullar det på. Det löser sig säkert men kan vara bra att ha en i reserv.

Steel City Anna sa...

Annika: aha, bra tips! Ska prova det. Beroende av mobilen nu när jag inte har nåt wifi hemma.

Steel City Anna sa...

Mamma: jag ska prova igen och sen testa om det är samma fel med en ny blogg. Eventuellt kan det vara att jag haft bloggen så länge och har så himla mkt bilder. Sen så känner jag mej ibe så mkt som steel city anna efter brexit. Skulle kunna tänka mej en blogg med en lite annan vinkel. Får se.

Anne-Marie sa...

Minns att jag hade problem från min laptop vid några tillfällen men det var länge sedan.
Om du byter blogg - säg till! :)

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: jag säger till om jag byter i god tid :) nu har jag provat med google chrome som Annika föreslog och allt funkade plötsligt.