tisdag 29 augusti 2017

Lyxmiddag


Lyxmiddagar lagar jag bäst själv tycker jag faktiskt, och detta säger jag utan minsta tillstymmelse till ironi. Himmelskt gott blev det med lammstek, späckad med färsk rosmarin och vitlök på klassiskt vis, tomater och hasselbackspotatis. God sås till och ugnsrostade rotgrönsaker.

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Jysses, så smarrigt det ser ut!

Steel City Anna sa...

Elisabet: det var himla gott verkligen :)

Monica sa...

Hoppas på en och annan lyxmiddag i höst;-). Åh det ser så fantastiskt gott ut!

Annika sa...

Jamen OK, jag styr kosan mot London och tar tåget till dig så äter vi middag i din lya, haha!!
Nej, men supergott!!!
Din lgh verkar så fin, hoppas att din hyresvärd fixar det som inte funkar. Det borde hen göra. Som du säger, du har frihet nu på ett annat sätt då du hyr även om det såklart också har nackdelar.
Bor du nära ditt gamla hem?
Antar att det tar emot att gå dit. Min granne som skilt sig (mot sin vilja, ska jag tillägga) har varit här hela helgen och pysslat med huset som nu ska säljas. Hon säger att det är en helt surrealistisk känsla att komma tillbaka till den plats där hon levt och bott i 30 år.

Steel City Anna sa...

Mamma: skulle jag nog kunna ordna ;)

Steel City Anna sa...

Det tar emot och känns väldigt konstigt. Det ska bli så skönt när allt är klart. Jag bor ganska långt från huset men är ofta i närheten ändå på jobb och annat. Ja, så lång tid som 30 år är ännu konstigare. Det är som man städar bort ett helt liv. Man blir helt dränerad.