måndag 14 augusti 2017

Liten samling hus

Högt och lågt och gammalt och nytt i den saliga blandning som är England.





4 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Jag gillar den där blandningen. :)
Och grönskan! Det är brunbränt här nu.

Monica sa...

Fint! Och jag tänker på så trevligt det vore med lite vackra tegelhus i Sverige istället för den där eländiga svarta putsen eller vilken färg det nu är. Vilken skillnad när det behövs renovering sen, ser nu husen som skrapas rena från puts och ger så mycket damm och smuts och luftföroreningar och sen ny puts och så målas den igen. Och blir trasig igen om inte alltför lång tid. Så knäppt material! Fram för tegelbruken i Heby:-), tänk vad mycket vackert tegel det fanns förr. Husen är lika fina efter flera hundra år, behöver bara tvättas.
Roligt att mycket bevaras hos er och så får det samsas med det supermoderna och det blir fint! Och så har ni den fina kalkstenen, hela små städer byggda, så vackra de är!

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: grönt är det även om jag börjar ana de allra första höstlöven redan. Det är en kul blandning och fint att man bevarar så mkt och drar sej för att riva.

Steel City Anna sa...

Mamma: förr var väl tegel i Sverige det tjusigaste, en statusmarkör. Kommer kanske mer igen. Tycker om trä också men det skulle inte funka i klimatet här.