söndag 27 augusti 2017

Sommarsymbol

Det regnar nåt alldeles vansinnigt denna sommar. Jag har fotat så lite jämfört med vad jag brukar och mest med mobilen. Här gick det ovanligt bra att fånga en yttepyttespindel med fina regndroppar. Pysslade lite med olika inställningar, den i mitten blev bäst tycker jag.




4 kommentarer:

Monica sa...

Fint med regndroppar på foton:-), ja vad det regnat hos er och så glad att både huset och nuvarande ligger på en av kullarna och ovanför floderna, sånt får man tänka på numera även här, skulle inte vilja ha varken hus eller lägenhet vid strandkant. Mycket sånt det aldrig skrivs om, jag såg ett så fint hus söderut i Kalmartrakten, kollade info om "byn", varje vår numera blev det översvämning, längs med hela vägen i husen, och källarna vattenfyllda om de hade sådana annars husen. Aldrig hört. Väldigt vad mycket man måste ha koll på numera.
Spindeln ser ut att trivas:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: ja, det är bra att bo på en kulle, träning får man på köpet ;)

Anne-Marie sa...

Inget regn här sedan mitten av juni! Skrämmande faktiskt. Allt är brunbränt, torrt och jag tar knappt några foton pga detta.
Ja, bild nr 2 blev bra!

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: ja, man blir inte särskilt inspirerad. Nu har vi faktiskt haft flera dagar med 20 grader och sol. Sommaren kom sent i år. Jag håller tummarna för regn hos er!