tisdag 1 augusti 2017

Tänkvärt kanske

Detta såg jag en dag på väg till jobbet. Fick mej att fundera!6 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Ja, det där stämmer väldigt bra med tanke på media.
De är ute för att sälja “stories" och tjäna pengar.
Kan helt instämma i det som skrivits. :)
Såg att du nämnde att ni skall sälja huset. Jag har uppenbarligen missat en del - skall ni redan flytta från England?

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: ja, jag med. Lite oväntat att se det såhär bland annan vanlig reklam, blev bra effekt. Ja, vi ska sälja huset som ett första steg men jag bor ännu kvar i England. Vi har separerat så bor inte tillsammans.

Monet sa...

Tänker ofta på dig efter Brexit som jag minns du beskrev som chockartat. Hade le Pen vunnit i Frankrike hade vi hamnat i samma känsla av att inte vara välkommen längre, det är jag övertygad om. Nu blev det tack och lov Macron och ett HELT annat scenario för hela Frankrike och EU. Och vi kunde andas ut. Nu såg jag att den fria rörligheten för Eu-medborgare kommer att begränsas i England redan 2019. Så utomordentligt sorgligt och riktigt illa får man tro för utvecklingen. Förstår om detta också påverkar ditt beslut om du ska stanna kvar eller inte?

Anne-Marie sa...

Jag såg litet senare ett äldre inlägg om att ni separerat. Hoppas att allt går bra med försäljning av huset och allt annat. :)

Steel City Anna sa...

Monet: absolut. Nu ska vi ev få ansöka om ID kort och på vad som känns nåder ev få stanna om vi tjänat tillräckligt med pengar osv. Vi får se vad det blir.

Steel City Anna sa...

Tack Anne-Marie: hittills har allt gått bra även om det är tungt ibland.