tisdag 21 mars 2017

Engelska hus

En liten vårpromenad i utkanten av stan. Världens sötaste lilla skola och rader av fina gamla hus från 1900-talets början, en vacker kyrka plus en knasig liten klädbutik som jag ler åt varje gång jag åker förbi.6 kommentarer:

Monica sa...

Så fint! Roligt med alla engelska vackra hus med den där typiska muren framför med klättrande växter, ser så trevligt och ombonat ut. Ett fint hus till salu ser jag men får väl vänta lite;-). Kul med färger, de korrekta engelsmännen som inte är så korrekta ändå, rätt tillåtande, i allt det gamla med historisk touch ser man ju ofta ett knallrosa, knallturkos, knallgult litet bygge:-). Tänkte på så korrekt det är här, har en person ett grått hus ska det gå i många instanser och år om en granne skulle vilja måla sitt i svagt svagt gult. Eller svagt svagt grönt.

Steel City Anna sa...

Mamma: ja, jag har alltid varit foralskad i the English. Kulturen och det korrekta och knasiga. Humorn. Pratade med en gammal kollega som hort att jag funderar pa att flytta. Hur mycket som andrats pa kort tid. Det ar sa sorgligt. Hon ville flytta ocksa :)

Annika sa...

Engelska hus är verkligen supersöta!! Skulle kunna tänka mig att flytta in i flera av dem :-) Har du varit inne på Roz ngn ggn? KUL!!

Steel City Anna sa...

Annika: ja, Roz kan ha en hel del coola grejer faktiskt :)

Anne-Marie sa...

England har verkligen många charmiga hus. Mycket mer så än i Kalifornien.
Små, knasiga klädbutiker kan vara riktigt trevliga. :)

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: ja, det ar kul med alla independent shops istallet for bara kedjor.