Monday, 13 March 2017

125 gram


Den högt älskade katten har varit hos veterinären igen på en koll efter att hon vägde så lite ett tag, ynka 2.9 kilo. Hon mår nu bra i magen igen och hade gått upp 125 gram. Det är inte mycket men på rätt väg och jag blev så glad. Klorna blev klippta också och jag diskuterade igen med veterinären om hur det skulle bli om vi flyttade till ett annat land, och vi kom fram till att det bästa för katten är om hon får stanna här hos min vän som var med förra gången till veterinären och gärna tar hand om henne. En så gammal katt som lätt blir stressad och tappar matlusten kan det gå snabbt utför med efter en lång resa. Så kan jag bara inte göra mot henne. Jag älskar henne så högt, men jag vet att katten har smör, kyckling och varma yllefiltar högst på sin lista, sen kommer jag. Inga beslut är tagna ännu hursomhelst, men jag är så tacksam att jag har en så fin vän som vill ta hand om en gammal sjuk katt. Av allt med Brexit och alla problem det ställt till med så är det absolut värsta att lämna katten. Jag kan inte ens tänka på det utan att bryta en aning samman. När och om den dagen kommer får jag stålsätta mej allt vad jag kan. Tills dess tar vi en dag i taget!

Ingen vill väcka katten när hon sover såhär mysigt, så vi människor kryper ihop lite i hörnen runtom. Helt normalt i en kattfamilj.

6 comments:

Monica said...

Precis som det ska va´ tycker jag:-), hon är för go´ lilla fluffet och ni med. Och förstår precis, puss och kram.

Steel City Anna said...

Mamma: ja, hon är så fin :)

Annika said...

Jättefin är hon. Hoppas hon kryar på sig nu, den lilla.
Ni funderar alltså på att lämna England ganska snart?
OJ!
Förstår att det är många och svåra beslut. Fasiken vad jobbigt.
Helt rätt med fina blommor och bakelser till dig själv. Mer sånt i livet. OCH jösses vad GODA de ser ut!
Ha en riktigt fin måndag!!

Elisabet. said...

Ja, se den känslan kan nog alla som har katt eller hund ana.

Steel City Anna said...

Elisabet: ja :(

Steel City Anna said...

Annika: om vi bestammer oss for att flytta sa vill vi gora det innan brexit ar klart och gor det krangligare, sa inom en 2-arsperiod iallafall. Manga stora beslut just nu.