tisdag 29 november 2016

En kall solig höstdag

Hösten är i sin sista fas. Löven kommer snart vara borta och även fast solen skiner så är det riktigt kallt, så det biter i näsan och kinderna. Jag tycker att man kan se det på bilderna, det där kalla ljuset. Det har liksom kämpat sej fram och når inte riktigt ut innan det dras bort igen.

Drivor av löv på marken

Tomt på the bowling green6 kommentarer:

Monica sa...

Väldigt vackert och vackra foton på allt. Otroligt så gröna gräsmattorna är, så där friskt gröna som en vårdag, här är de vita:-) och ett evigt plogande och pinglande på den där traktorn som far runt våra hus. Han har kört runt i timmar och det är ju bara ett tunt snölager, far din klagar på att det var svårt att somna om. Ja vi väcktes också om erbjudande om jobb vareviga dag fram till jul, lärarna är sjukskrivna. Det blev nej tack.

Steel City Anna sa...

Mamma: ja, man förstår vilket optimalt odlingslandskap detta är. Vi kan fortfarande skörda en del från grönsakslandet på bondgården.

Ja nån gång ska det väl vara nog med jobb :) jag ångrar att jag och min kollega skojade så mycket om att bli inringda från hemmet, för just så verkar det bli :)

Annika sa...

Fasiken vilken tjatmoster jag är, men GUD vad grönt NI har!! Antar att det beror på klimatet och platsen, regn och allt det där. Men nog är det smaragdgrönt och SÅ vackert.
NU ska jag inte yppa ett ord mer om grönt på HELA vintern, lovar. Inte ett ord ;-)
Dina bilder är underbara.
Ja, man kan se att det är ett helt annat ljus än på sommaren, kallare.
Gillar sådana där kalla dagar när det nyper i öron och kinder.
TACK för dina jättefina ord hos mig, blev så himla GLAD!!!

Steel City Anna sa...

Annika: haha ja det grona tar jag for givet, skulle jag flytta skulle jag nog tanka pa det mer. Det ar valdigt frodigt och fint sa gott som aret om. Milt och gott om bade regn och sol.

Jag tycker ocksa om kalla, torra dagar.

Maria at Inredningsvis sa...

Hösten var verkligen fantastisk i år :) saknar färgerna och fågelkvittret nu i mörkret.

Idag har jag en supermysig julklappsbutik på bloggen:)

Ha en fin helg!

LOVE Maria

Steel City Anna sa...

Maria: ja, hög tid för julklappar nu!