måndag 7 november 2016

All day breakfast

Mitt favoritställe har börjat med all day breakfasts och det är så himla gott! Traditionell English breakfast med toast and jam dessutom, och sylten är hemkokt och så otroligt god. Funderar lite på fenomenet med all day breakfast, tror inte riktigt det finns på samma sätt någonannanstans, även om jag vet att det finns svenskar som äter en tallrik fil till lunch förstås! Flingor hela dagen - nej, det har då inte riktigt samma charm.


Bäst jag satt här med den sista koppen te så kom det en konstnär förbi och sa att jag såg ut som en tavla, liksom hämtad ur en annan tid med en sofistikerad dam som dricker afternoon tea. Det får man ta som en komplimang förmodar jag!

Åh, denna sylt!

6 kommentarer:

FREEDOMtravel sa...

Jag älskar frukost och skulle lätt kunna äta frukost när som helst på dan, ibland i alla fall. Men kanske hellre en matig engelsk frukost då ;)

Steel City Anna sa...

Freedomtravel: pa en engelsk frukost star man sej hela dan, minst :) gillar ocksa frukost, egentligen, om jag har tid. Men inte tillrackligt for att ga upp tidigare for att fixa en.

Monica sa...

Så otroligt mysigt där!

Steel City Anna sa...

Mamma: ja, och den dar sylten ar sa god, sarskilt pa det hembakade brodet :) nat sa enkelt kan bli sa gott!

Annika sa...

Jo, det finns här också :-)
Många diners etc som har frulle dygnet runt.
OCH breakfast for dinner är också ett begrepp.
Så fint du hade det i Peace Gardens. Vilket vackert ställe.
Nu sitter jag och väntar tills att klockan ska bli 14 i Sverige, och Lotta Bromes sändning härifrån. GUD, pulsen är uppe i 200.
Ha en fin dag!

Steel City Anna sa...

Annika: aha, det visste jag inte! Breakfast for dinner, precis min melodi :)

Ja, vad spannande! Det ska bli sa kul att lyssna sen.