onsdag 18 februari 2015

Utflykter

Jag har hittat så många roliga ställen som jag vill åka till! Det gäller bara att övertala maken om att snödroppssafari och porslinsfabrikbesök är det bland det roligaste man kan göra här i världen. Kabelbilarna i Matlock Bath är nog mer lockande. En del kan jag göra själv, som den långa vandringen runt Stoney Middleton. Ingen orkar ändå vänta på mej när jag har kameran med mej och stannar hela tiden!


Hopton Hall, hit vill jag åka! Inte så långt från oss.

4 kommentarer:

Monica sa...

Det finns ju så otroligt mycket fint i ert County och de runt omkring, väldigt roligt och lärorikt på alla sätt att se och uppleva och dessutom mycket skönhet. Kabinbanan ska vi väl hinna med och ni före nu kanske och en sån där porslinsfabrik skulle inte vara dumt alls:-)

Steel City Anna sa...

Ja vi skulle kunna åka tåg till Denbystället :)

Ulrika sa...

Ååh! Jag skulle gärna hänga med på allt det där! =)

Jag sitter som bäst och luskar reda på fina, intressanta, spännande (osv) ställen häromkring, att planera in utflykter till. Känns bra en sån här dag då vädret varit grått, vått och bläää med regn en glåmig, slaskig dag i februari.

Steel City Anna sa...

Ulrika: jag gillar att fundera ut utflyktsmål, alltid finns det nåt nytt att upptäcka även i närheten. Du har verkligen mycket fina ställen omkring dej!