fredag 6 februari 2015

My neighbourhood

Tänk här står jag och tittar ner över området där vi har vårt lilla hus, och tänker att just precis allt det som jag önskat mej, det har jag faktiskt. En katt, en egen plats i universum, en trädgårdsplätt, fina grannar, lediga dagar och tid att läsa böcker. En snirklig väg har det varit hit, men om jag hade fått ställa mej bredvid mej själv som ångestfylld 15-åring, så hade jag kunnat säga att vet du vad, när du är dubbelt så gammal som du är nu, så kommer livet vara helt okej. Ibland riktigt bra. Kanske visste jag det ändå innerst inne.








Snö på kullarna i Peak District



6 kommentarer:

Monica sa...

Ja det är vackert hos dig på alla sätt. Saknar er. Visst det är rätt vackert här med, snöklädda träd och just nu skiner solen från en blå himmel, men ack så trist det är här, som en våt grå filt över folk, ska pröva med att le när vi åker och handlar:-), tyvärr är det ingen som gör det här. Det är ju spännande bara att gå och handla mat hos dig, och vilka fina affärer ni har.
Här får vi info nu om alla vägbyggen och att det blir än värre under lång tid, en karl skrivit i tidningen att han får cellskräck av att åka hem hit i den hemska trafiken. Nu ska vi ut i snöbergen, bäst att ta stavarna med.
Det var mer halka här än hos dig, puss och kram till er alla <3<3<3

Steel City Anna sa...

Ja då får ni gå hop och sanda tillsammans med grannarna ;)

Jani sa...

Härliga bilder från Sheffield!! :)
Saknar dom vyerna :)så det känns fint att se dina bilder.
Ha en trevlig helg

Steel City Anna sa...

Jani: tack detsamma! N har vi till och med snö här så nu har vi allt :) åkte genom peak district igår, som ett svartvitt foto med vita kullar och himmel (och får) och svarta träd.

Marina sa...

Jättehärliga bilder! Har precis hittat hit och ska absolut titta tillbaka och läsa mig genom lite och få en dos av "engelskhet" - tack för härlig läsning till morgonkaffet!
/Marina

Steel City Anna sa...

Marina: vad kul! Välkommen!