söndag 15 oktober 2017

Utsikt

Gammalt möter nytt. På toppen av kullen av historiska Lincoln ser man ut över det moderna landskapet i dalen, och det är ingen tvekan om vilket som är vackrast.



4 kommentarer:

Monica sa...

Fint det är där! Och intressant med stadens historia. Och hittade lite om "problemen", verkar nytt, de nämner olika länder som Lettland, Litauen, Polen förstås är ju en käpphäst i UK och jag vet inte, det finns väl alla kategorier därifrån med och så är folk från Portugal något de inte vill ha där. Man undrar ju, har det kommit så många för att försöka hitta bättre försörjning och framtid till sina barn? Annars åker ju svenskar för att leva livets glada dagar i just Portugal och knappt betala någon skatt. Världen är upp och ned.
Skandinaver nämns inte alls, de är lagom;-)

Anne-Marie sa...

Ja, det var ju inte så svårt att välja vilket landskap som är vackrast. :)
Alltid trevligt med utsiktsplatser eftersom man får en bättre känsla för en stad på det sättet.

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: ja, vet man inte hur vacker den medeltida arkitekturen är uppe på kullen skulle man aldrig kunna tro det när man kommer in med tåget. Rätt trista omgivningar.

Steel City Anna sa...

De vi såg som tiggde osv var britter. Det är stor jordbruksproduktion här så därför många kommit hit från EU. För att jobba och inte tigga då men det är inte bra det heller ;)