fredag 13 oktober 2017

The Steep Hill
The Steep Hill är som namnet säger, en synnerligen brant kulle i centrala Lincoln upp till den stora katedralen. Det är en extremt charmig gata kantad av mysiga kafeer och knasiga affärer. Perfekt ställe om man gillar att bli rånad, muttrade ägaren av en antikaffär på vägen. Ja, nog finns det en vardag överallt, även i sådana här pittoreska kvarter. Hårt i väskan höll jag i vilket fall som helst.


8 kommentarer:

Jimmy sa...

Vilken tur att du inte blev av med väskan! Det ser väldigt mysigt och fint ut där. Ungefär som man (iallafall jag) föreställer mig en typiskt brittisk stad. Charmigt!

Annika sa...

Jamen så vackra hus!! OCH kyrkor Set ut som en "snäll" gata, och stadsdel. Men som du säger, rånad kan man bli överallt.
Nu önskar jag dig en fin och bra helg!!

Monica sa...

Otroligt fint där! En fantastisk stad är det! Och rånrisken verkar större här, i alla fall i Gamla Stan och Drottninggatan, både jag och vänner har ju drabbats. Och tänk så många mil jag vandrat i engelska storstäder och ensam många gånger också och aldrig hänt mig ett dugg, inte i Paris heller eller någon annanstans men här i Stockholm fast jag håller stenkoll på allt, ja ännu mer numera. Folk här sa att de har korten i BHn när de går i stan:-), (de som använder en sån:-), har aldrig tänkt att det är ett måste hos dig i alla fall:-), gillar ju väskor så mycket men ryggsäck går definitivt bort tyvärr här hemma.

Underbara foton du tagit och så somrigt det ser ut!

Steel City Anna sa...

Jimmy: ja, det var tur, höll extra hårt i den :) det är en supercharmig stad :)

Steel City Anna sa...

Annika: så vackra gamla hus här. Man ka fota hur mkt som helst. Detsamma till dej!

Steel City Anna sa...

Mamma: det var en riktigt somrig dag, så varmt. Stockholm får man akta sej i ;)

Anne-Marie sa...

Väldigt pittoreskt och fint område.
Gillar arkitekturen.
Bra att du höll hårt i handväskan. :)

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: det är verkligen en så gullig liten stad. Kan komma hit på nån timme med tåg :)