tisdag 26 juli 2016

Vinterträdgården

Jag älskar detta ställe. Tänk om man skulle ha ett stort växthus på Sergels Torg! Vad coolt det skulle vara. Och välbehövligt med grönska och värme. En liten idé bara.











4 kommentarer:

Monica sa...

Ja så vackert, en underbar plats att vara i. Tänk den tanken har jag aldrig tänkt att Sergels torg kunde se annorlunda ut, jovisst har jag både tänkt och önskat så men tänkt att det är ingen idé att vare sig tänka eller önska så;-)

Steel City Anna sa...

Mamma: jag har ofta tänkt där att det är nåt obehagligt i atmosfären :) det är nåt konstigt med öppna fält sådär utan någonting att fokusera på. Tänk så fint det skulle kunna bli! Man skulle kunna ha en nordisk variant så det inte behövde vara så varmt, barrträd och stenar, kanske lingonris och så fina bänkar och skulpturer och en liten fontän :)

Steel City Anna sa...

På medeltiden så fanns en galgbacke på Brunkebergsåsen som skar igenom Norrmalm. Intressant, det visste jag inte. På 1200-talet fanns här ett kloster.

Monica sa...

Ja det är så sant, det är ingen plats som ger sköna vibbar:-) eller skänker ro, man skyndar sig över och förbi som alla andra. Vilken bra idé du har, vore fantastiskt och lämpligt med tanke på kulturhuset intill, en vacker plats, så roligt det skulle vara.