onsdag 27 juli 2016

Bert, bröllopsdag och en bra bok

Idag kom en härlig sommardag igen efter en lite mulen och svalare dag igår. Jag tog en kvällspromenad till parken, köpte en glass och satt där i ett par timmar och läste boken Britt-Marie var här. En perfekt bok för lite lata julihjärnor, lagom lättläst, lagom tänkvärd och stundom väldigt rolig. Jag lyssnade också på sommarpratet med Bert som jag tyckte var intressant innehållsmässigt även om han var rätt stapplig och läste innantill.



I parken var det fullt med folk. Det är sådan skillnad nu på sommaren, andra årstider kan jag gå här nästan ensam. Nu är det massor av joggare, grillare och utegymmet användes flitigt av gammal som ung!


I måndags firade vi nioårig bröllopsdag. Jag hade glömt bort det och nästan tänkt ta ett nattpass, som tur var behövdes inte det och vi kunde ha en fin kväll hemma. Maken önskade sej en saftig stek med sås och potatis, en traditionell karl på det viset, så då fick han det, vi äter rött kött så himla sällan och det var gott.



När jag ändå avvikit från min gröna hälsosamma bana unnade jag mej en friterad korv med pommes frites, salt och vinäger på väg hem från jobbet igår. Himmelskt.

Alldeles nyss fick jag också en riktigt god nyhet, nämligen ett datum för de nya Gilmore Girls-avsnitten! 25 november kommer det. Ser så fram emot det!



6 kommentarer:

Monica sa...

Låter som en fin dag både bröllopsdag och idag, och tänk så skönt att vara lite ledig. Den boken tänkte jag läsa också och jag tyckte med att Bert var intressant, han vet en hel del om en hel del:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: ja, det var en rolig bok, perfekt för en sommardag :)

Maria at inredningsvis sa...

Åh kommer den sköna TV-serien tillbaka underbart :) fina foton härinne btw

Idag har jag Strömstad/Koster tips på bloggen!

Ha en härlig helg:)

LOVE Maria

Steel City Anna sa...

Maria: tack!

Javisst är det roligt med nya Gilmore Girls! Ska bli så kul, och trailern verkar lovande.

Detsamma!

Ruta Ett sa...

Friterad korv? Typiskt engelskt, eller?

Steel City Anna sa...

Ruta Ett: ja, battered sausage ar nog valdigt engelskt aven om amerikanarna har nat som kallas corn dog som jag tror ar samma sak. Det ar valdigt gott :)