tisdag 1 december 2015

Promenad

Solig promenad i ett av alla studentområden, Broomhill.









10 kommentarer:

Annika sa...

Fint, vacker prommis igen. Visst är det en ynnest att ha så många promenadstråk att välja på!!

Steel City Anna sa...

Annika: verkligen! Kan ga at vilket hall som helst och se nat fint :)

Bert Bodin sa...

Broomhill!??

Soptippen?

;-)

Steel City Anna sa...

Bert: du tanker pa broom? Namnet kommer av att det ligger pa kullen ovanfor vad som en gang var herrgarden Broom Hall. Da betydde nog broom bara buske. Eller sa bodde det kanske haxor dar ;)

Bert Bodin sa...

Jo, jag skojar lite. Broom betyder ju sop(borste). I norra Sverige säger vi bara sop. Hill är ju kulle. Men det blev ju lite roligare med "tipp".

;-)

Monica sa...

Ja det är verkligen vackert åt alla håll här, bara att gå till Sainsbury's för att köpa lite mjölk kan ge många fotostopp:-), tänkte inte ta kameran med först men fick användning för den:-), första december och vilka gröna gräsmattor och ännu så fina träd med färger, såg en jättestor hängbjörk som skimrade i guld. Sen åt jag Christmas Dinner med rara tanter och farbröder, jättegott var det, tänk om Hemköp kunde ta efter och ha lite trevligt och kul också, servera god mat och gott kaffe, är nog svårt att få gehör för sådana nymodigheter där;-). Hoppas du har det bra på jobbet, håller ställningarna här med kissen bredvid:-)

Monica sa...

Förresten jag köpte en vacker tidning, Yorkshire Life, mycket om er stad och York m.fl. En fotoalmanacka följde med som present, nästan så jag tror det är dina foton i den, väldigt vackert!

Steel City Anna sa...

Mamma: ska val vaga prova den dar julmiddagen :) sainsbury's har jag som avkoppling istallet for spa ;)

Anne-Marie sa...

Det verkar som om vintern fortfarande dröjer hos dig. Märkligt att det är mer vinter i nordligaste Kalifornien nu än hos dig.
Kanske du skulle bli anställd av turistbyrån i Sheffield. :)

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: ja, det vore nåt :) det blev kallt förra helgen men det är redan milt igen. Vintern får gärna dröja! Vissa år kommer den inte alls, man vet aldrig.