tisdag 5 april 2011

Individen och samhället

Det här brevet kom igår till mej från kommunen:

Mycket trevligt med gratulation och tårtkalas i stadshuset! Trillingnöten skrev igår om att det är lite tabu att prata om sina framgångar, och att vi kan vara ganska dåliga på att uppmärksamma varandra när vi gjort någonting bra. Sheffields kommun är däremot ganska bra på det! Det där att se individen. Det gillar jag.

7 kommentarer:

Monica sa...

Gratulerar! Och lyckönskningar från din mor och far! Och som mor vet jag du var den som fick toppbetyg och var bäst av alla chefer på chefsutbildningen och alla kurser och att du hade en strålande föreläsning för Sheffields kommunstyrelse. Och jag tycker det är fascinerande, försöker fatta det och funderar på att de övriga dessutom alla var engelsmän. Du är fantastisk! Och det ÄR roligt att få erkännanden och beröm.

Steel City Anna sa...

Jo, jag väntar med spänning på kanske en inbjudan till en gratulationsföreställning med en särskild cirkus som helst ska innehålla renhorn och eld, där kommunen ifråga visar sin stolthet att ha fostrat mej ;)

Monica sa...

;-) du får nog vänta men man vet aldrig, det där med renhornet tog alla rekord, inte ens det paret hade upplevt nåt dylikt, många skämdes.

Trillingnöten sa...

Jag såg detta precis hos mamma din! Det är ju helt otroligt tycker jag :) Vad kul! Grattis! Sånt där borde verkligen uppmärksammas oftare! Du gör ett superbra jobb :) Det vet jag fast jag inte sett dig in action. Jag är helt enkelt väldigt "blunt" nu när jag säger jag att jag gärna blir inbjuden till den där cirkusen om den blir av. För den vill jag inte missa :) hahaha

Maggan sa...

Grattis även från mig! Strongt av dig som "utlänning" att göra karriär och lyckas som du har gjort. Sedan har du ju en mycket trevlig blogg också!

Steel City Anna sa...

Maggan: Tack så mycket! :)

Trillingnöten: Tack! :) Cirkusen ja, den är nåt för sej :) Klicka på den här länken får du se http://city.se/emil/files/2011/03/victoria_webb.jpg

Mamma: De såg lika glada ut som alltid dock :)

Monica sa...

Cirkusen;-) nu har jag tittat på den där bilden igen, det var ju rent absurt alltihop, i den lokalen var vi i lördags och väntade på lilla M, nu på lördag igen att vänta på stora A, jag blir illamående av den verksamheten och att de slösas så enorma pengar på detta, en halv miljard hittills, medan skolor förfaller och gamla inte får komma ut en gång per vecka ens.