söndag 13 maj 2018

West Street

Några bilder från kvarteren runt West Street. Så annorlunda stämning har jämfört med byarna runtomkring city. Fart, trängsel och studenter från världens alla hörn. En gång passade jag in så väl här, tänkte jag där jag gick. Bar på böcker och drack kaffe och gick och fnissade i ett litet gäng. Det var då och nu är nu och jag är ganska trött och har läst färdigt och ska kanske vila en liten stund.

2 kommentarer:

Monica sa...

Ja det var roliga kvarter och så fint ni bodde där och tänker på jular vi var där allihop och gick i universitetskvarteren, jag minns att jag gick och fikade bland studenterna:-), var ju för alla, ja jag hade ju nyss varit student på KI igen så jag tyckte det passade:-).

Bra tills grannar började stjäla el till sig och fler och tills de började bada i vardagsrummet och vi kom från Skottland och er sovrumsvägg hade vatten långt upp. Eller de där lamporna i taket som jag fick förklara för ägaren, (vi satt i mörker en vecka far din och jag), att de inte bara var att switcha på igen i elcentralen för det börjar brinna om jag gör det sa jag och tur jag fattar så bra och är bestämd och han kom med fart till slut med en elektriker och lampledningarna hade brunnit av i taket och sen fann vi råttan ... och huset som var nybyggt!

Tack och lov hyrde ni men så mycket extrajobb och bekymmer folk skapar åt andra i detta land, ska minnas det också. Usch, sådant man aldrig hört tals om förut under hela sitt liv. Lätt att man bara ser de vackra blommorna ... men annars var det bra;-), gillade affären i huset även om dörrvakten såg livsfarlig ut och så var det trevligt med portvakten och bra att det var koll på allt och alla. Och mysiga smågator med trendiga affärer, tänk när det var rena Gotland i en men den finns väl inte kvar antar jag i Majas land. Och så mycket erfarenheter du har och jag med en hel del, puss och kram käraste barn <3<3<3

Och det behövs vila efter allt, så sant!

Steel City Anna sa...

Mamma: ja, det var mycket krångel men fint också och läget var ju fantastiskt :) det känns så oerhört länge sen. Men igår trodde de att jag var student och under 25 :) så har kanske mest åldrats på insidan ;)

Ja, nu ska jag vila och sen ska jag nog kunna använda alla erfarenheter.