onsdag 16 maj 2018

Tur?


Fick två äggulor i ett av äggen imorse. Det ska betyda tur, död eller tvillinggraviditet. Nejmen, jag tror jag tar och hoppas på det första!

Och igår, när jag gick i skogen, satte sej först en Herr Koltrast med en mask i munnen och tittade på mej mycket intresserat, och några sekunder efteråt landade en stor korp vid min sida. Även den helt tam och lugn. Jag skrev ett inlägg om det förrut, att jag såg fåglar nära. De lär vara skyddsänglar.

Tur att man bara är lite, lite vidskeplig. Men vid sådana här stora livsförändringar kan man kanske behöva hjälp av allt universum har att erbjuda.

4 kommentarer:

Monica sa...

Ja det första, tur och lycka och intressant med fåglarna, det är det verkligen och att de kommer så nära dig. Tror aldrig fåglarna sjungit så mycket här som nu, de kan ju inte sitta på balkongräcket utan sitter i ett träd utanför vårt hemska nät och plast och tänker kanske att där bor de stackars människorna som behöver mycket vacker sång:-)

Anne-Marie sa...

Tror absolut att det kan komma “signaler" i form av djur. Fint med de du såg.
När jag kom tillbaka till Mt Shasta-området efter Hawaiitiden såg jag en helt vit uv som satt nära mig under en promenad. Det tog jag som en signal att jag var på rätt väg. :)

Steel City Anna sa...

Mamma: särskilt korpen kom flygande bakifrån och landade precis vid mej. Det kändes lite speciellt. Korpar är symboler för allt möjligt. Fint med fågelsång :)

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: jag är öppen för vadsomhelst som kan ge lite vägledning. En vit uv känns väldigt ovanligt? Det var nog ett tecken :)