Sunday, 23 July 2017

Ordentliga köttbullar

Lingonsylt och ärtor och hemgjord gräddsås och rullade köttbullar med den godaste smeten. Himlen.


8 comments:

Monica said...

Mmmm, gott:-)

Ruta Ett said...

ÅÅÅååhhh, det är det absolut godaste!

FREEDOMtravel said...

Husmanskost kan vara riktigt gott! Jag kommer från Skåne och växte upp med att köttbullar gjordes på blandfärs eller fläskfärs. I Stockholm är det nötfärs som gäller.

Steel City Anna said...

Mamma: supergott, blev imponerad av mej själv ;)

Steel City Anna said...

Ruta ett: ja, gud så gott det är!

Steel City Anna said...

Freedomtravel: intressant, den skillnaden har jag aldrig hört. Alltid blandat fläsk- och nötfärs. Blir torrt annars tycker jag och mer italienska köttbullar.

Elisabet. said...

Köttbullar är för mig mat som gör mig rent av lycklig! Särskilt pv:s. Mamma gjorde köttbullar av älgfärs; små var dom och ganska torra, men goda ändå.

Steel City Anna said...

Elisabet: älgfärs är så gott!