lördag 22 juli 2017

Högt älskad

Lilla älskade kissen i sovrummet och gungstolen där hon bodde in sej så väldigt. Hennes territorium. Sagda gungstol med alla filtar är nu hos min vän, inklusive katten. Där jag bor nu kan jag inte ha husdjur. Det hade också blivit en för krånglig omställning för henne. Jag kan hälsa på henne när jag vill och hon har det på alla sätt bra. Tovorna fick vi bukt med hos veterinären, hon putsar sej inte alls längre. Jo, ansiktet och framtassarna. Gamla fina damen.

4 kommentarer:

Elisabet. sa...

Oj, vilken omställning! För dig och katten, även om hon får det aldrig så bra.

Steel City Anna sa...

Elisabet: ja usch ja, detta har varit hjärtskärande. Men hon är en kämpe, och ganska tuff, ungefär som matte :)

Monica sa...

Åh lilla gullet! Och stora gullet:-), ni är kämpar båda och jag är så glad för fina vänner, att du har som de finaste syskon bland dem, är fantastiskt med djup och innerlig vänskap. Och bättre för lilla gullet att få stanna, en flygresa till mig hade nog blivit för ansträngande och dessutom en alldeles ny miljö så det här blir bra. Men jag tänker så mycket på henne också och hon är med i både aftonbön och morgonbön:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: ja, hon är en liten ängel denna katt men hon blev ju alldeles som förbi av trötthet bara av den lilla resan till veterinären, så några längre förddr går bara inte. Hon kommer att få det bra sin sista tid, kanske har hon något år kvar i sej.