Thursday, 13 July 2017

Städa, rensa, slänga, byta liv


Jag städar som en tok denna vecka. Mycket har jag rensat ut och gett till charity shops, en del packas och en del slängs. Vi ska sälja huset och sen gå våra olika vägar ut i framtiden. Jag är inte privat på bloggen och tänker inte vara det nu heller, så kort och koncist får det hela sammanfattas så, även om det såklart råder en hel del turbulens under ytan. Ett väl förankrat och trots allt ett positivt beslut är det och jag ser framtiden an med förväntan.

12 comments:

Monica said...

Mycket jobb på alla sätt men en lättnad kan det vara också, ta pauser ibland, det behövs.

Steel City Anna said...

Mamma: tur jag är van vid att jobba hårt ;)

annannan said...

Jag blir alltid lite omtumlad av sådana besked, vilket naturligtvis inte är något emot hur den som ger dem har tumlats om länge innan.

Jag önskar er allt väl på era respektive vägar. Du kanske tar bloggen med dig på din?

Steel City Anna said...

annannan: tack! Ja, den tar jag nog med mej, bloggen :)

Elisabet. said...

Önskar dig all lycka till, Anna! Man kan aldrig tala för någon annan än för sig själv, men det tog enormt med kraft och energi när jag själv var i den situationen .., å andra sidan kom så mycket kraft tillbaka!

Steel City Anna said...

Elisabet: det är ett beslut som grott länge, och det är mkt energi som frigörs nu faktiskt. Det värsta är gjort både praktiskt och emotionellt. Livet är kort, det gäller att ta vara på tiden och inte slösa bort för mkt på att vara stressad och olycklig :)

Elisabet. said...

Vill bara tillägga: så klok du är! (Men det visste vi ju redan).

Steel City Anna said...

Elisabet: ;)

Ruta Ett said...

Stora förändringar är inte alltid lätta, men ibland efterlängtade och ibland synnerligen nödvändiga. Jag har också varit med om en del energikrävande sådana, men det jag kan säga är att det blir annorlunda, men inte nödvändigtvis sämre - ibland blir det rent av bättre!
Lycka till med allt!

Steel City Anna said...

Ruta ett: absolut, så är det. Bättre kommer det att bli helt säkert.

Bara brittiskt said...

Det här missade jag visst helt i allt med min egen mammas flytt ner till Malmö och min tämligen internetlösa sommar efter det. Kram.

Steel City Anna said...

Bara brittiskt: det kan hända mycket på en sommar :)