Monday, 12 June 2017

Filmtips

Bildkälla
Lite på kul såg vi filmen King Arthur, Legend of the Sword, för ett tag sen. Filmen har fått ganska trist kritik. Jag blev faktiskt glatt överraskad och tyckte den var riktigt bra! Ännu bättre blev den av att ingen mindre än vår egen Mikael Persbrandt är med. Särdeles het i sin viking-outfit. Jo, det är värt att se filmen bara därför!

6 comments:

Monica said...

Den har jag inte sett, tack för tips, Persbrandt är en bra skådespelare tycker jag i alla roller han haft. Blir ju en ny nu om en svensk man som var lite ovanlig och intressant.

Steel City Anna said...

Mamma: ja, han är fantastisk.

Annika said...

Kul med lite filmtips.
Kanske ser jag den en dag.
Gillar också Persbrandt.

OCH din kisse då!
Inte konstigt om hon är trött vid sin aktningsvärda ålder. Hon trivs där under gungstolen. Ja ni får gosa med henne mkt nu.

Anne-Marie said...

Känner inte till den filmen alls faktiskt.
Alltid kul när svenskar finns med.
Intressant det där med filmer som man tror skall bli succeer och som kanske floppar och sedan andra filmer som blir stora även om ingen förutspådde det.

Steel City Anna said...

Annika: jag tyckte om filmen, och Persbrandt var en rolig bonus. Jude Law och Beckham är med också. Mycket vackert att titta på :)

Steel City Anna said...

Anne-Marie: jag tror den floppade såpass att den snabbt försvann från biograferna. Förtjänar ett något bättre öde tycker jag :