tisdag 20 juni 2017

Det var en gång för länge sen

För 12 år sen ungefär, då flyttade jag in här i West One. Lägenheterna man ser i bakgrunden. Känns som det gått en livstid sen dess.

4 kommentarer:

Monica sa...

12 år är väldigt länge sedan särskilt när man var så unga som ni, nästan svårt att fatta att det gått så lång tid men samtidigt så känns det nära med, så fina minnen från West One och så mysig lägenhet med de gulliga balkongerna. Portvakten som alltid fanns där, rara damen som städade trappor och golv varje dag, alltid trevligt att komma in i entrén och så mataffären i huset som hade allt, så smidigt det var och mitt i City men ändå lugnt, fina parkerna och roliga gatorna där. Oj vad jag strövat och tittat i alla affärer. Har minnessaker här hemma i inredningen:-). Kaféet som hade Gotlandssaker och inrett skandinaviskt, vad kul det var. Men mycket har väl ändrats där med, är alla trendiga ställen kvar? Man åkte ju från London för att ströva här, det var kul:-). Men allt har sin tid, det är väl så det sägs.

Glad att vi har alla foton, det är så roligt att titta på allt vi gjort, har alla album som "går" på datorn när den är i viloläge och den tar slumpvis så plötsligt är det de äldsta fotona och jag sätter mig ned och minns:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: alla mina muminmuggar är från den affären :) ja, många minnen här verkligen. Känns så länge sen. Jag tänkte på det nyss, hur ung jag var fast jag inte tyckte det då :)

Anne-Marie sa...

Fint med minnen och visst undrar man vart tiden tar vägen.
Jag fattar inte att det är 20 år sedan jag kom till Mt Shasta-området.

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: 20 år är verkligen lång tid! Att flytta tar sån energi så det blir väl mer att man liksom hamnar nånstans :)